MERKEN

Tiffosi is een Portugees modemerk dat al 40 jaar gespecialiseerd is in de ontwikkeling en innovatie van denim. Dit jong, trendy en low budget jeansmerk biedt de laatste nieuwe trends aan voor de modebewuste vrouw.

Tiffosi combineert de technische knowhow van jeans met de laatste modetrends, zonder het comfort en de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen te verwaarlozen.

De One Size® Fits All-jeans van Tiffosi werd door Portugese consumenten verkozen tot Product van het jaar 2016. 


Narwal is een ecologisch merk in swimwear voor mannen en vindt zijn oorsprong in Nederland.

De shorts zijn gemaakt uit 100% gerecycleerd materiaal: er worden in elke short min. 7 petflessen verwerkt, alsook ocean plastic.

Daarnaast staan ze gekend om hun funky, exclusief design en hoogwaardige afwerking.


Milla is een jong en trendy merk, een mix tussen vrouwelijk en stoer! Met 4 collecties per jaar zorgen ze voor een uitgebreid aanbod.


Soulmate is een Deens merk en staat bekend om
zijn goede prijs- kwaliteitverhouding.

Er wordt veel belang gehecht aan het gebruik van
natuurlijke materialen zoals viscose, modaal, etc.
Met zes collecties per jaar is er altijd
vernieuwing in je winkel!


Atelier Rebul, met oorsprong in Turkije is dé expert in parfums, huid- en lichaamsverzorging. Al meer dan 124 jaar combineert Atelier Rebul zijn farmaceutische kennis met Arabische essentiële oliën.

Alle producten zijn van natuurlijke oorsprong en parabenenvrij. Het merk is gespecialiseerd in sublieme formules die aan de hoogste eisen en individuele behoeften voldoen.


Studio Nok Nok is een Belgisch juwelenmerk waar duurzaamheid centraal staat. Elk juweel bevat een stukje upcycled wood en wordt met de hand vervaardigt.

De accessoires passen naadloos bij de huidige trends in de bovenkledij. Naast de 4 flashcollecties biedt Studio Nok Nok ook tijdloze items aan.